1-til-1 coaching

Jeg tilbyder følgende former for 1-til-1 coaching:

Målrettede 1-til-1 sessioner

Jeg tilbyder målrettede sessioner, hvor vi tager fat på et enkelt tema eller et bestemt værktøj. Det er en hurtig og virkningsfuld måde at arbejde på, hvis du gerne vil have sat fokus på et enkelt område af din personlige effektivitet. Vi finder i samarbejde ud af, præcis hvad du har brug for, og hvor mange sessioner det skal strække sig over.
Læs mere

Individuelt forløb

Et coachingforløb med fokus på din personlige effektivitet er en livsforandrende proces, hvor du får undersøgt sig selv, skærpet dit personlige fokus, defineret dine drømme og målsætninger og planlagt dit liv og din fremtid herefter. Det er et gennemprøvet og struktureret forløb, som du både kan bruge til at skabe forandringer privat og professionelt.
Læs mere

Sessioner vedr. mailvaner

Jeg tilbyder målrettet hjælp til bedre mailvaner til en rigtig skarp pris.

Forestil dig en gang, hvor meget du kan få fra hånden, hvis du ikke hele tiden blev forstyrret af e-mails. Og hvor lækkert det vil være at have fuldstændig overblik over dine mails. Og hvor rart det vil være at kunne åbne din indbakke med ro i maven og vide, at uanset hvor mange mails der tikker ind, så kan du nemt og ubesværet få dem ekspederet. Sessionerne tager altid udgangspunkt i lige præcis din situation og de udfordringer, du har med e-mail.
Læs mere