Nyhedsbrev

Vil du gerne modtage mine bedste tip til din personlige effektivitet? Vil du gerne modtage gode tilbud på mine workshops og individuelle forløb og høre om nye tiltag før alle andre? Så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig, får du straks min gratis guide: “Sæt Outlook offline – og få kontrollen med din indbakke tilbage”, som giver dig en række effektive råd og teknikker til at håndtere din e-mail.


Hvis du gerne vil have en smagsprøve, inden du tilmelder dig, kan du tage et kig på arkivet med tidligere udsendte nyhedsbreve (linket åbner i et nyt vindue).

default image

Dit seneste nyhedsbrev om tjeklister er et af de bedste, som jeg har modtaget i lang tid (og der kommer en hel del nyhedsbreve i min mailboks hver uge.) Nyhedsbrevet er velskrevet og meget anvendeligt.

Jens Hynne Petersen (udtalt om dette nyhedsbreve om tjeklister)

Jeg er begyndt at sætte Outlook offline efter at Kim gentagne gange anbefalede det. Lige umiddelbart kunne jeg ikke helt se, hvorfor det skulle kunne gøre en forskel, men han fik mig heldigvis overtalt. Nu kan jeg slet ikke undvære det. Jeg har meget lettere ved at fokusere og få opgaver fra hånden, når jeg ikke konstant bliver distraheret af nye mails.

Birgitte Krab Jørgensen Project Manager, Sitecore