Hvad siger kunderne?

default image

Kim er faglig kompetent med stor empati. Takket været coachingforløbet, har jeg fået en fornyet tro på mig selv og en mere vedholdende tilgang til de udfordringer, der kommer.

Jeg har fået bedre styr på mine opgaver og prioritering, og mine ansatte har fået højere tillid til mig. Men ikke mindst har jeg fået større arbejdsglæde og fået skabt de resultater, jeg har haft brug for.

Tidligere coachingklient (som har udbedt sig anonymitet)

Som coach er Kim empatisk og erfaren. Kim var god til at sætte fingeren på de ømme punkter og til at holde mig ansvarlig og følge op på de ting, jeg havde sagt, jeg ville gøre. Det bedste ved coachingforløbet var at få lov til at arbejde med en proces, hvor man løbende kunne mærke der skete forbedringer og forandringer i ens hverdag.

Mikkel Rosengaard Chef for Backendudvikling, Junior Partner, Pentia A/S

default image

Dit seneste nyhedsbrev om tjeklister er et af de bedste, som jeg har modtaget i lang tid (og der kommer en hel del nyhedsbreve i min mailboks hver uge.) Nyhedsbrevet er velskrevet og meget anvendeligt.

Jens Hynne Petersen (udtalt om dette nyhedsbreve om tjeklister)

I forbindelse med jobsøgning var jeg gået i stå med opdatering af mit CV. I løbet af en kort session sammen med Kim, fik jeg ikke bare adresseret det sted i mit CV der “drillede”, men jeg fik også fornyet energi og gå-på-mod i forhold til at få styr på mit CV. Kim kunne i løbet af kort tid identificere de pain-points jeg sloges med og fik hjulpet mig til selv at få øje på disse. Vi fik sammen fundet en god løsning, der virkede for mig.

Jeg er imponeret over Kims evne til at analysere problemer og i høj grad koble dem til den person han arbejder med, så det også virker i deres dagligdag. Jeg kan varmt anbefale Kim – både som coach, men også til at hjælpe med at løse alle de “små” problemer vi bakser med og som vi finder på en masse overspringshandlinger til at undgå.

Liselotte Ørum PMO Director

Kim Hornung hjalp mig med opsætning af MailChimp til mit nyhedsbrev og det var en kæmpe hjælp at få støtte og vejledning af én, der bare ved hvordan tingene virker. Jeg ville have brugt mange timer (formentlig dage, hvis jeg skal være helt realistisk) hvis jeg selv skulle have det til at virke. Især var det vigtigt for mig at få hjælp til at lave “headeren” i nyhedsbrevet, så det ser godt ud med foto, logo, overskrift osv. Også her var det en stor hjælp at Kim har en IT baggrund og lige fixer tingene med lidt html-magi. :)

Kim er super behagelig at arbejde med, og han er god til at fornemme, hvornår man skal have lov at afprøve sine egne ideer – og hvornår han skal komme med sit professionelle input til opsætning og løsningsforslag.

Barbara K. Andersen Personal Effectiveness Coach and Trainer, Barbara K. Andersen Consulting

Kims styrke er i høj grad den stil og tone, han formidler stoffet med. Han ved, hvilke budskaber, han skal have igennem, og er god til at holde deltagerne fast på at foretage små og store forandringer. Samtidig er Kim opmærksom og har en rigtig godt måde at være til stede på. Han fornemmede hurtigt, hvor gruppen i Pentia befandt sig, og tilpassede stoffet og pointerne undervejs, så det passede lige præcis til os.

Desuden var Kim god til at gøre stoffet håndgribeligt og konkret. Lige fra overordnede coach-beslutninger, der kan hjælpe deltagerne på vej til ”et bedre liv” og helt ned til praktiske quick-fixes, som ”slå denne notifikation fra”.

Jakob Gaunø Stampe COO, Partner, Pentia A/S

Jeg blev hjulpet, guidet og ikke mindst udfordret på en tryg facon, der gjorde det til en fornøjelse af gennemgå forløbet. Jeg havde allerede før forløbet gjort mig en del tanker om apps og værktøjer og vaner, men fik masser af brugbare nye input og ny viden, og fik rusket op i måder at se verden på – og jeg har nu fået sat tingene ind i et større perspektiv og er ved at få indført nye rutiner, som favner spændet fra livsdrømme til hverdagens to do-lister.

Som coach er Kim indsigtsfuld, tilstedeværende og engageret, og jeg har haft en god fornemmelse af, at han taler ud fra både professionel indsigt og personlige erfaringer.

Anders Høeg Nissen Journalist, Danmarks Radio

Her sidder jeg og Facebook’er, sender jobmails og småting – og vips, da den e-mailadresse, jeg har eftersøgt et stykke tid, tikker ind, så plotter jeg den straks ind i min kalender/to do-liste, nærmest uden at tænke over det. Præcis som Kim har anbefalet, at jeg skal gøre. Det er fedt at mærke, at jeg ikke behøver tænke mere over det lige nu – netop fordi jeg har plottet det ind i mit system, så jeg ved, at jeg kommer tilbage til det og at jeg kan finde adressen igen. Det giver mere plads i hovedet!

Christian Damsgaard Tenor, selvstændig

Kim Hornung viste mig i dag et trick til at sætte min Gmail i offline tilstand – en pause-knap! Hold op en ro det gav! Manden ved noget om personlig effektivitet, så grib fat i Kim hvis du vil være mere effektiv!

Martin Bengaard Online Marketing Rådgiver, www.martinbengaard.dk

Kim afholdt en halvanden times workshop for mig og mine medarbejdere, og det er en af de bedste investeringer, jeg har gjort i lang tid. Jeg har ændret vores virksomheds måde at håndtere hasteopgaver, kriser og brandslukning på, så vi nu så godt som aldrig behøver at smide alt, hvad vi har i hænderne. I stedet planlægger og prioriterer vi vores hverdag hvilket giver os glæde, ro og overblik.

Anders Thue Pedersen CEO, TimeBlock.com og Andromeda IT

Jeg er begyndt at sætte Outlook offline efter at Kim gentagne gange anbefalede det. Lige umiddelbart kunne jeg ikke helt se, hvorfor det skulle kunne gøre en forskel, men han fik mig heldigvis overtalt. Nu kan jeg slet ikke undvære det. Jeg har meget lettere ved at fokusere og få opgaver fra hånden, når jeg ikke konstant bliver distraheret af nye mails.

Birgitte Krab Jørgensen Project Manager, Sitecore

I mit forløb med Kim Hornung har jeg fået værktøjer til at planlægge mine mål på både kort og lang sigt og til at optimere min arbejdsdag. Det bedste har været at få indsigt i, hvordan jeg kan prioritere og strukturere min arbejdsdag, og at opdage hvordan jeg kan nå mål inden for overskuelig tid.

Som coach er Kim Hornung empatisk. Han taler ofte ud fra egne erfaringer og jeg føler, at han kan relatere til mine “udfordringer” og mønstre. Det opfatter jeg som et meget vigtigt element i forløbet.

Susanne Møller Nielsen Kreativ cand. IT'er

Jeg har brugt Kim Hornung til at kigge på mine e-mailvaner, og han har åbnet mine øjne for, hvor ofte jeg ikke arbejder fokuseret og hvor ofte jeg faktisk forstyrres af noget andet, og på den måde bliver ineffektiv. Det bedste er, at jeg ikke længere får de der forstyrrende meddelelser nede i bunden af skærmen, som hele tiden flyttede mit fokus, når jeg fik nye e-mails.

Desuden har jeg nu fået fuldstændig styr på mine e-mailmapper, så jeg nu ved hvor tingene skal arkiveres og så jeg nemt kan finde gamle e-mails igen. Det har taget en byrde fra mine skuldre – jeg føler mig simpelthen 5 kg lettere!

Lene Jensen Visbech Integreret dynamisk psykoterapeut