Workshops

Riv en halv eller hel dag ud af kalenderen og få et inspirerende indspark til, hvordan du og dine kollegaer kan få mere overblik og overskud, og hvordan du kan blive bedre til at prioritere og planlægge din tid. Det er en investering, der betaler sig.

Alle mine workshops er fokuseret på konkrete værktøjer og teknikker, som deltagerne kan tage i anvendelse umiddelbart efter workshoppen. Alle værktøjerne er overskuelige og nemme at gå til.

Jeg afholder gerne mine workshops på engelsk, hvis I ønsker det.

Slide - Skab momentum og fokus

Workshop 1: Skab momentum og fokus i din arbejdsdag

På workshoppen ”Skab momentum og overskud i din arbejdsdag” arbejder vi med, hvordan du bruger din tid. Du bliver introduceret for verdens bedste prioriterings­model og får konkrete værktøjer til at planlægge og prioritere din tid. Desuden kommer vi omkring e-mailvaner, tids­røvere og hvordan du minimerer oversprings­handlinger. Alt sammen, så du kan få et skarpere fokus og mere handlekraft i dit arbejdsliv.
Læs hele workshopbeskrivelsen

Slide - Effektive mailvaner

Workshop 2: Skab ro og overblik med effektive mailvaner – og få tid til dit arbejde

Forestil dig en gang, hvor meget du kan få fra hånden, hvis du ikke hele tiden blev forstyrret af e-mails. Og hvor lækkert det vil være at have fuldstændig overblik over dine mails. Og hvor rart det vil være at kunne åbne din indbakke med ro i maven og vide, at uanset hvor mange mails der tikker ind, så kan du nemt og ubesværet få dem ekspederet. Denne workshop giver dig værktøjer og teknikker til at gøre e-mail til et effektivt arbejds­værktøj, så du får nemmere ved at håndtere alle dine e-mails og får mere tid og overskud til resten af dit arbejde.
Læs hele workshopbeskrivelsen

Skræddersyet mini-workshop i personlig effektivitet

Få en ½ dag i selskab med en ekspert i personlig effektivitet, hvor jeres ønsker, behov og ud­fordringer er i centrum. Workshoppen kan både bruges på tværs af personale­grupper og af teams eller afdelinger, der i forvejen arbejder sammen. Der vil være fokus på konkrete værktøjer og teknikker, der nemt kan omsættes til hand­ling. Målet er at skabe forandringer og forbedringer, både på kort og lang sigt.
Læs hele workshopbeskrivelsen