Workshop: Skab momentum og fokus i din arbejdsdag

Slide - Skab momentum og fokus
  • Mangler du overblik og fokus?
  • Savner du at være på forkant i stedet for bagkant?
  • Får du ikke gjort de ting, der står på din to do-liste?
  • Laver du mange overspringshandlinger?
  • Bruger du mere tid på at hasteopgaver og småting end på dine vigtigste opgaver og projekter?

På workshoppen ”Skab momentum og overskud i din arbejdsdag” arbejder vi med, hvordan du bruger din tid. Du bliver introduceret for verdens bedste prioriterings­model og får konkrete værktøjer til at planlægge og prioritere din tid. Desuden kommer vi omkring e-mailvaner, tids­røvere og hvordan du minimerer oversprings­handlinger. Alt sammen, så du kan få et skarpere fokus og mere handlekraft i dit arbejdsliv.

Praktisk

Workshoppen består af 2 x ½ dag (3-4 timer afhængig af jeres ønsker). Det giver den bedste effekt, fordi deltagerne har mulighed for at få praktisk erfaring med værktøjer­ne mellem de to dele af workshoppen. Alternativt kan workshoppen afholdes over én dag.

Inden workshoppen skal deltagerne lave en øvelse, hvor de hen over nogle dage registre­rer, hvordan de bruger deres tid. Workshoppen tager afsæt i denne øvelse, og for mange deltagere er det lidt af en øjenåbner, hvordan de i virkeligheden bruger deres tid. Samtidig oplever de fleste deltagere, at øvelsen er med til at gøre de værktøjer og teknikker, der præsenteres på workshoppen, ekstra relevante for dem.

Workshoppen kan afholdes på engelsk, hvis I ønsker det.

Pris

Pris: Kr. 22.000 ekskl. moms (op til 8 deltagere).

Pris pr. ekstra deltager: Kr. 2.000 ekskl. moms.