Workshop: Skab ro og overblik med effektive mailvaner – og få tid til dit arbejde

Slide - Effektive mailvaner
  • Drukner du i e-mails?
  • Er du altid på bagkant med dine e-mails?
  • Bliver du tit distraheret af e-mails, der tikker ind?
  • Fjerner e-mail dit fokus fra vigtigere opgaver?
  • Bruger du alt for meget tid og energi på e-mails i løbet af arbejdsdagen?
  • Har e-mails totalt overtaget din arbejdsdag?

Sådan behøver det ikke være!

Denne workshop giver dig værktøjer og teknikker til at gøre e-mail til et effektivt arbejds­værktøj, så du får nemmere ved at håndtere alle dine e-mails og får mere tid og overskud til resten af dit arbejde.

Forestil dig en gang, hvor meget du kan få fra hånden, hvis du ikke hele tiden blev forstyrret af e-mails. Og hvor lækkert det vil være at have fuldstændig overblik over dine mails. Og hvor rart det vil være at kunne åbne din indbakke med ro i maven og vide, at uanset hvor mange mails der tikker ind, så kan du nemt og ubesværet få dem ekspederet.

Som deltager på denne workshop kan du forvente:

  1. At du får mere ro og bedre overblik, når du fremover behandler e-mails.
  2. At spare mindst 20 minutter om dagen. Hver dag. Med andre ord får du halvanden time forærende hver uge fra nu af og i al fremtid. Dels fordi du kommer til at bruge mindre tid på din e-mail, dels fordi du vil få nemmere ved at koncentrere dig om dine andre arbejdsopgaver.
  3. At du får værktøjer og tips til at opnå mere fokus og færre distraktioner.
  4. At du får nemmere ved at få dine vigtigste opgaver udført.

Workshoppen har fokus på at give dig konkrete teknikker og råd, som du straks kan be­gynde at anvende, og som hurtigt giver mærkbare forandringer. Du får bl.a. konkrete råd til, hvordan du opbygger gode mailvaner og hvordan du laver et simpelt mappesystem, der virker. Desuden gennemgår jeg verdens bedste prioriteringsmodel, og hvordan du kan undgå en række typiske faldgruber i forhold til, hvordan du håndterer e-mails.

Desuden er der rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs og få gode råd til de specifikke problem­stillinger og udfordringer med e-mail, som du oplever i din dagligdag.

Praktisk

Workshoppen tager 3 timer.

Workshoppen kan afholdes på engelsk, hvis I ønsker det.

Pris

Pris: Kr. 12.000 ekskl. moms for 3 timer (op til 8 deltagere).
Pris: Kr. 16.000 ekskl. moms for 3 timer (op til 8 deltagere) + 2 timers fælles opfølgning.

Pris pr. ekstra deltager: Kr. 1.000 ekskl. moms.

Opfølgning (valgfri)

Workshoppen kan med fordel kombineres med individuel opfølgning med de af deltagerne, der måtte ønske det. På den måde kan de få målrettet hjælp til lige præcis de spørgsmål og udfordringer, de måtte have.

Alternativt kan I tage en 2-timers fælles opfølgning 3-6 uger efter workshoppen, hvor deltagerne har mulighed for at få svar på eventu­elle spørgsmål og udfordringer.