Workshop i personlig effektivitet – få styr på din tid, din to do-liste og dine mailvaner

Torsdag d. 5. november 2015 kl. 9:00 til 14:30 i Aarhus.

Klik her for at tilmelde dig

Billede - åben workshopVi har hver især 24 timer at gøre godt med hver dag, året rundt. Alligevel er der meget stor forskel på, hvor meget vi hver især får ud af vores tid. Mange af os har svært ved at finde tid og energi til at arbejde på vores vigtigste opgaver – og svært ved at holde fri og slappe af med god samvittighed. Så selv om vi har travlt og hele tiden er i gang, får vi ikke altid skabt de resultater og det liv, vi gerne vil.

Genkender du dig selv:

 • Har du svært ved at fokusere på dine vigtigste opgaver?
 • Savner du ro og overblik?
 • Fylder e-mails for meget i din arbejdsdag?
 • Kæmper du med overspringshandlinger og udskyder dine opgaver?
 • Føler du dig altid på bagkant med dine opgaver?

Hvis svaret er ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er denne workshop lige noget for dig!

Forestil dig et kort øjeblik, hvordan det ville være at have blive bedre til at få tingene gjort – samtidig med, at du oplever mere ro og har et bedre overblik. Tænk på, hvilken positiv effekt, det ville have på dig, på dit arbejde og på hele dit liv.

Er du klar til at tage et par håndgribelige skridt i retning af at skabe dig et bedre liv? Så meld dig til denne workshop.

Bonus: Indeholder modul om, hvordan du kan bruge LinkedIn mere effektivt.

JA TAK – jeg vil gerne deltage

Få styr på din tid, din to do-liste og dine mailvaner

Workshoppen ”Få styr på din tid, din to do-liste og dine mailvaner” hjælper dig med at blive bedre til at prioritere og til at få tingene gjort.

Det kan fx være nyttigt i følgende situationer:

 • Hvis du savner overblik og fokus
 • Hvis du oftere føler dig på bagkant i stedet for forkant
 • Hvis du ikke får gjort de ting, der står på din to do-liste
 • Hvis du laver mange overspringshandlinger eller tit udskyder vigtige opgaver
 • Hvis e-mail har overtaget din arbejdsdag
 • Hvis du bruger mere tid på hasteopgaver og småting end på dine vigtigste opgaver og projekter

Workshoppen vil hjælpe dig med at få et skarpere fokus og mere handlekraft – både privat og i dit arbejdsliv.

De værktøjer, du får på workshoppen, giver hurtigt en mærkbar effekt og kan forandre den måde, du arbejder på.

Formålet med workshoppen er ikke, at du skal knokle hårdere eller længere. Det handler derimod om at bruge den rette mængde tid og energi på dine vigtigste opgaver – og at skære unødvendige opgaver og forstyrrelser fra.

Det er altså kun få timer om ugen du skal optimere for at workshoppen tjener sig selv hjem. Det er en lille, men langsigtet, investering, der giver dig værdi fra dag ét.

Hvad siger tidligere deltagere på mine workshops?

Jakob Gaunø Stampe, COO, Partner, Pentia A/S:

Kims styrke er i høj grad den stil og tone, han formidler stoffet med. Han ved, hvilke budskaber, han skal have igennem, og er god til at holde deltagerne fast på at foretage små og store forandringer. Samtidig er Kim opmærksom og har en rigtig godt måde at være til stede på. Desuden var Kim god til at gøre stoffet håndgribeligt og konkret. Lige fra overordnede coach-beslutninger, der kan hjælpe deltagerne på vej til ’et bedre liv’ og helt ned til praktiske quick-fixes, som ’slå denne notifikation fra’.

Anders Thue Pedersen, CEO, timeblock.com og Andromeda IT:

Kim afholdt en halvanden times workshop for mig og mine medarbejdere, og det er en af de bedste investeringer, jeg har gjort i lang tid. Jeg har ændret vores virksomheds måde at håndtere hasteopgaver, kriser og brandslukning på, så vi nu så godt som aldrig behøver at smide alt, hvad vi har i hænderne. I stedet planlægger og prioriterer vi vores hverdag hvilket giver os glæde, ro og overblik.

Mikkel Rosengaard, gruppeleder back-end, Pentia A/S:

Godt struktureret, godt tilrettelagt, fin prioritering af emner og – vigtigt! – godt tempo! Fint der er plads til diskussioner. Opgaverne har en god ’størrelse’. Utroligt god formidler! Topkarakter fra en uddannet lærer.

Indhold

Workshoppen består af 4 overskuelige moduler.

Modul 1 - hvordan bruger du din tidModul 1 (ca. 2 timer): I første modul arbejder vi med, hvordan du bruger din tid. Du får konkrete værktøjer til at planlægge og prioritere din tid og får opskriften på at lave en to do-liste, der virker.

Modul 2 - effektive mailvanerModul 2 (ca. 45 min.): Desuden bliver du præsenteret for en række effektive mailvaner, der kan hjælpe dig med at få styr på din indbakke og give dig ro og overblik. Du lærer, hvordan du kan tage kontrol over din e-mail, så det ikke kommer til at fylde for meget – så du kan få tid til resten af dit arbejde.

Modul 3 - overspringshandlingerModul 3 (ca. 60 min.): Dette modul giver dig værktøjer til at reducere antallet af overspringshandlinger og blive bedre til at få tingene gjort. I modulet kommer vi omkring, hvornår du typisk laver overspringshandlinger, hvorfor du gør det – og ikke mindst hvilke overspringshandlinger, du typisk kaster dig over.

Modul 4 - LinkedInModul 4 (ca. 30 min.): I dette modul gennemgår Mette Krabbe Møller, hvordan du kan bruge LinkedIn effektivt.

Dagen afsluttes med, at du laver en plan for, hvilke ting, du tager med dig fra workshoppen og hvordan du helt konkret vil begynde at anvende dem. Det er med til at sikre, at du får fuldt udbytte af din investering.

Program for dagen

 • Velkomst og introduktion
 • Modul 1 (ca. 2 timer – inkl. pause)
  • Hvordan bruger du din tid?
  • Sådan bliver du skarpere til at prioritere
  • Lav en to do-liste, der virker
 • Modul 2 (ca. 45 min.)
  • Effektive mailvaner
 • Frokost
 • Modul 3 (ca. 60 min.)
  • Få bugt med dine overspringshandlinger
 • Modul 4 (ca. 30 min.)
  • Sådan bruger du LinkedIn mere effektivt
 • Lav din personlige plan
 • Afrunding

Praktiske oplysninger

Dato: Torsdag d. 5. november kl. 9:00 til 14:30

Sted: Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus – Se kort (i nyt vindue)

Pris: Kr. 2.200 ekskl. moms (kr. 2.750 inkl. moms)

Der vil være frokost undervejs. Frokosten er inkl. i prisen.
Der er selvfølgelig også kaffe og vand til rådighed i løbet af workshoppen.

Der vil højst være 12 deltagere, så du får mest muligt ud af workshoppen.

Få mest muligt ud af workshoppen

Slide - hvad bruger du din tid påInden workshoppen får du tilsendt en øvelse, hvor du hen over nogle dage skal registre­re, hvordan du bruger din tid. Du vil komme til at arbejde med dine registreringer i løbet af workshoppen, men du kommer ikke til at fremlægge dine registreringer eller dine indsigter for de andre deltagere på workshoppen (med mindre du selv ønsker det).

Du kan godt deltage på workshoppen uden at lave øvelsen, men du får mere ud af din investering ved at lave øvelsen.

Billede af Kim HornungOm underviserne

Workshoppen ledes af Kim Hornung, der er certificeret mastercoach i personlig effektivitet. Kim hjælper andre med at få mere tid, opnå større fokus og at fjerne unødvendige distraktioner – både privat og på arbejde. Han brænder især for at hjælpe folk med at lave en realistisk to do-liste, at opbygge gode mailvaner og at reducere overspringshandlinger. Du kan læse mere om Kim Hornung på kimhornung.dk.

Billede af Mette Krabbe MøllerModulet om at bruge LinkedIn holdes af Mette Krabbe Møller, der arbejder med online kommunikation og marketing. Læs mere om Mette Krabbe Møller på kommunikant.dk.

Er du i tvivl, om det er noget for dig?

Hvis du har lyst til at deltage, men ikke er sikker på, om det er noget for dig, så ring til mig på tlf. 42 80 12 60 eller send mig en mail på kim@kimhornung.dk – jeg svarer gerne på eventuelle spørgsmål.

Klar til at melde dig til?

Hvis du gerne vil sikre dig en plads, så meld dig til i dag. Der er højst plads til 12 deltagere.

Klik på knappen ovenfor og udfyld formularen for at tilmelde dig. Eller send en mail til kim@kimhornung.dk, hvis du ikke bryder dig om kontaktformularer. Og hvis du har spørgsmål inden, så ring eller skriv. Jeg vil gerne have, at du føler dig helt tryg ved at melde dig til.

Jeg glæder mig til at se dig! – og til at give værktøjer til at blive mere effektiv.